avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dovada circulatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dovada circulatie

Buna ziua. Am trimis si eu cerere de prelungire catre Judecatorie, plus copie dovada circulatie si buletin. Dupa o saptamana in care nu am primit vreun raspuns am sunat la Jidecatorie si mi s-a spus ca cerere a fost depusa la dosar si la urmatorul termen va fi luata in considerare. Mentionez ca urmatorul termen este peste o luna. In majoritatea cazurilor pe care le stiu dovada a fost prelungita in cateba zile. Mentionez ca am dosar penal pentru numere rosii expirate, cu dovada cu drept de circulatie, acum dosarul este la judecatorie cu solutia Confirmare renuntare la urmarirea penala

Alte discuții în legătură

Trimitere cerere prelungire dovada circulatie parchet prin email bobc bobc Buna ziua Catre ce adresa de email se poate depune Cererea pentru prelungirea dovezii de circulatie la Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 6? Este ... (vezi toată discuția)
Permis retinut, dosar penal art 334 alin 1 cod penal mary_stoica mary_stoica Buna ziua In data de 07.12.2017 mi-a fost retinut permisul pentru ca am circulat cu numere rosii expirate si mi s-a facut dosar penal. Am primit dovada de ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru numere false cosmin990 cosmin990 Buna ziua, Va scriu in legatura cu o problema care persista de aproape 1 an de zile. Incerc sa descriu situatia detaliat pentru a obtine de la dumneavoastra ... (vezi toată discuția)