avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Notificare vecin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Notificare vecin

Buna ziua. Locuiesc, la parter, intr-un bloc construit în 1963 in Municipiul Oltenita.
Datorita colmatarii tevii de scurgere la bucatarie am fost inundat de nenumarate ori de vecinii de la etajele superioare. Am discutat cu ei si au fost de acord cu înlocuirea ţevii de scurgere si de alimentare cu apa rece, in mod formal. Am schimbat tevile pana la etajul 1 inclusiv. Lucrarea s-a oprit la etajul 2 pentru ca ei vor sa aiba apă si sa foloseasca chiuveta de la bucatarie. Firma care a venit la noi sa lucreze a cerut un anume pret pe care cei de deasupra initial au vrut sa il suporte dar acum refuza. Apa rece este oprita momentan pentru ca nu s+a realiyat racordarea intre noua teava de ppr si vechea teava de otel, fiind imposibil din PDV tehnic de realizat. Vecinii insista sa fie racordati fara a face alte lucrari de reparatii. Ce ma intereseaza pe mine este cum să concep o scrisoare prin care sa ii instiintez ca daca nu remediaza lucrarea voi fi nevoit sa opresc apa rece. Ei au dreptul la apa dar si eu am dreptul la un trai decent. Poate ma ajutati cu un sfat cum sa întocmesc o astfel de notificare.
In orasul Oltenita nu exista asociatii de locatari. Sunt asigurat dar pana primesc despagubirile sun inundat din nou. Cu multumiri anticipate!
Ultima modificare: Vineri, 29 Mai 2020
Angel Mariana, utilizator

Alte discuții în legătură

Probleme cu un vecin care impiedica accesul la tevile comune adiushu adiushu Buna seara.Am o problema cu vecinul de la parter din cauza caruia teava de scurgere de la bucatarie nu poate fi schimbata. De cateva luni scurgerea la ... (vezi toată discuția)
Scurgerea infundata ContSters233635 ContSters233635 ASOCIATIA are drept sa puna sigiliu la apometre sa le citeasca,dau indexsul la ASOCIATIE dar am avut o problema in casa mi sa infundat scurgerea la bucatarie ... (vezi toată discuția)
Inundatie de la vecini norby2 norby2 Buna ziua . De cateva zile bune vecina de deasupra ne inunda incontinuu . Cum sa spun . O mare parte din perete e ud, curge apa din tavan si a ajuns sa se faca ... (vezi toată discuția)