avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Racordare gaz in bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Racordare gaz in bloc

Este lege că toți locatarii indiferent că vor sau nu să se racordeze trebuie să plătească țeava de la intrare până la ultimul etaj? Dacă eu nu vreau gaz,trebuie să plătesc și eu? Am înțeles,in caz că mă răzgândesc atunci voi plati acea cota tuturor care au plătit înainte! Care este acea lege va rog? Mă deranjează că nu se impune și vorbele sunt mereu"așa e legea"!

Alte discuții în legătură

Racord gaze aariam_a aariam_a Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema. Locuiesc la bloc la etajul 2 si vreau sa ma racordez la gaze, teava de gaze ... (vezi toată discuția)
conectare fara acord la conducta de gaz arakys arakys Buna ziua! Vecinul de etaj si-a montat centrala termica de apartament. Nu s-a conectat direct la conducta comuna de gaz de pe casa scarii, a preferat sa se ... (vezi toată discuția)
Pot taia teava de gaze veche Broscutza22 Broscutza22 Stimate cominitate. Locuiesc intr-un bloc unde toti locatarii sunt contorizati individual la reteaua de gaze. Administratorul sustine ca pentru a taia teava ... (vezi toată discuția)