Aveti aici linkul:
[ link extern ]
Nu am inteles de unde au tras ei concluzia ca virusul a aparut aiurea in sudul Chinei si ca ar fi o dovada ca ar fi aparut singur de nicaieri.
I-ar fi bubuit foarte tare pe chinezi daca ar fi aparut in august 2019 si nu ar fi rezistat pana in decembrie 2019 fara sa anunte oficial.Nu aveau cum sa reziste 4 luni in plina epidemie nationala ( inca nu se putea vorbi de pandemie) fara sa anunte pentru ca s-ar fi aflat de serviciile secrete de informatii din tarile mari, daca nu chiar si de cele din tarile mici.
Nu cred ca avea cum sa fie tinuta in secret o epidemie in China, oricat de comunista ar fi aceasta tara si oricat de bine ar putea tine ceva secret pentru ca ar fi fost ceva mult prea vizibil chiar si daca nu te-ar fi interesat si ai fi intors capul.
A calculat cineva algoritmii de transmitere a virusului daca ar fi inceput transmiterea sa din august 2019?
Eu cred ca matematicienii ar putea calcula data aparitiei noului coronavirus.
Este suspecta aglomerarea din parcarea spitalului dar nu arata nimic concludent.
Nici nu stiu daca China a dat vreo explicatie despre aceasta aglomerare sau daca a fost intrebata la nivel interstatal despre acest lucru.
Stie cineva ceva concret despre acest lucru?