avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Legea comercializarii produselor cosmetice
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Legea comercializarii produselor cosmetice

Are cineva idee daca e nevoie de vreo autorizatie speciala (sau ceva de genul asta) pentru a comercializa cosmetice cumparate , cu factura, de la engross-isti din Germania?
Mai concret: eu cumpar de ceva vreme produse cosmetice Max Factor, cat se poate de legal - cu factura, si va rog sa imi spuneti daca am nevoie de vreo permisiune - eventual din partea altor importatori/distribuitori romani ...? (eu totusi, presupun ca nu are nici o legatura cu fransiza)
Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Import si vanzare online CorneliuP CorneliuP Dorim sa importam din UE si din SUA produse cosmetice auto, gen polish, detergenti si samponuri auto, ceruri auto si sa le distribuim in Romania en-detail prin ... (vezi toată discuția)
Sfaturi dotare cu aparatura cabinet cosmetic lincolnmitzi lincolnmitzi Buna ziua, vreau sa aduc din China, aparatura specifica pentru cu cabinet cosmetic. Poate cineva sa imi dea unele sfaturi? Ce stiti despre aparate de acest ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare pentru revanzare in romania cata2472 cata2472 Buna ziua, Intentionez sa comercializez ,en-detail, in Romania diverse produse achizitionate din UE, produse originale ale unor diverse firme.(Philips Avent, ... (vezi toată discuția)