avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cum se calculeaza concediul medical in somaj
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cum se calculeaza concediul medical in somaj

Buna ziua.Spuneti-mi si mie va rog cum se calculeaza un concediu medical in perioada de somaj.Sunt in.somaj de la sfarsitul lunii decembrie mai exact de pe 22.Pana atunci am lucrat timp de aproape 5 ani.In luna iunie am 22 de zile de concediu medical.Spuneti-mi si mie mai exact cum voi fi platita pe acest medical.se va calcula media a 6 salarii de cand am lucrat.sau media somajelor?am mai avut un medical in luna martie se va pune si acest medical la calcul sau acesta nu constituie baza de calcul?multumesc

Alte discuții în legătură

Calculul concediului de maternitate Claudia Carmen Claudia Carmen Am si eu o nelamurire in legatura cu banii pe care ar fi trebuit sa-i primesc pe concediul de maternitate. In data de 01.06.2009 am intrat in concediu de ... (vezi toată discuția)
Urgent - calcul cuantum concediu prenatal & de lauzie pysymotura pysymotura Buna ziua, As dori va rog sa stiu exact care sunt pasii de calcul (sau daca se poate sa fiu ajutata cu calculul corect) pentru a putea afla care este ... (vezi toată discuția)
Stabilirea bazei de calcul la plata indemnizatiei de cm guf guf Buna ziua. Pana la data de 30 aprilie 2017 (inclusiv) am fost angajata cu contract de munca. mentionez ca in ultimele 12 luni NU am avut concediu ... (vezi toată discuția)