avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... concediu de odihna
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

concediu de odihna

Buna ziua, lucrez in sanatate unitate spital suport covid si as dori sa intreb daca pe perioada starii de alerta-pandemie covid-19 se poate acorda concediul de odihna?Mentionez ca este vorba despre concedii programate,nr. personalului ar permite acest lucru, nr de pacienti pozitivi si suspecti sub capacitatea spitalului.

Alte discuții în legătură

Stimulent covd personal din sănătate claudia.24 claudia.24 Buna ziua as vrea sa va rog daca se poate sa ma ajutati ,Lucrez in sanatate si as vrea sa va intreb Stimulentul de Covid de 2500lei se acorda in stare de ... (vezi toată discuția)
Recunoaşterea meritelor personalului angajat unitate sanitara covid-19 Registered_user Registered_user Buna ziua tuturor, LEGE nr. 56 din 15 mai 2020 Prezenta lege reglementează modalităţile de recunoaştere a meritelor personalului medical participant la ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihnă ? oanaportar oanaportar Hristos a înviat ! Astăzi s-a pus problema dacă directorii și managerii instituțiilor publice pot pleca în concediu de odihnă pe perioada stării ... (vezi toată discuția)