avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Reconstatare dauna
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Reconstatare dauna

Bună seara.
Numele meu este Răzvan.
Am fost implicat într-o tamponare auto și eu sunt cel păgubit. A fost inspectorul de dauna și a fotografiat mașina. Acesta mi-a solicitat sa ma deplasez într-un service autorizat pentru efectuarea unei reconstatari și a unei diagnoze computerizata pentru ca mașina are și airbag-ul de la șofer declansat. Trebuie sa fie și inspectorul de fata la efectuarea reconstatarii și a diagnozei, sau pot merge doar eu și apoi sa le trimit devizul? Întreb pentru ca luni duc mașina în service și dumnealui nu poate ajunge. Tot atunci va intra și în reparație.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Iunie 2020
Razvan1405, utilizator

Alte discuții în legătură

Dauna auto - decontare reparație Razvan1405 Razvan1405 Bună ziua. Numele meu este Răzvan. Am fost implicat într-o tamponare auto, eu fiind păgubitul. A fost inspectorul de daune la mine acasă, mașina nefiind ... (vezi toată discuția)
Înșelăciune mașina vlad.andrei vlad.andrei Am cumpărat o mașina acum o săptămâna, am vorbit cu proprietarul mașinii la telefon, toate bune și frumoase. M-am întâlnit cu el sa văd mașina, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am și eu o problema cu un service am fost la ei acum ... danidani38 danidani38 Buna ziua am și eu o problema cu un service Am fost la ei acum aproape 3 săptămâni pentru o constatare din cauza ca mașina pierdea lichid de răcire la ... (vezi toată discuția)