avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... hartuire
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

hartuire

Acum cca 22 de ani am facut planlgere la politie contra unei persoane care ne hartuia la telefonul fix in mod repetat, indiferent de zi sau ora. In urma confruntarii , persoanei in cauza i s-a dat un avertisment si amenda. Dupa un timp ne-am mutat din localitate, la o distanta de 27 km. De acum aprox. un an am observat persoana dand tarcoale prin cartierul de blocuri si ulterior in jurul blocului, pe la interfon, supreveghind ferestrele. Face asta in medie cam o data pe saptamana, din cat am observat eu. Cand ne vede, face stanga- nprejur. Am reusit s-o interpelez acum doua zile, intreband-o pe cine tot cauta si daca o pot ajuta cu informatii. A spus ca nu-i treaba mea si ca n-o pot ajuta si imediat a disparut aproape fugind. Era insotita de data asta de un tanar . Cum sa scapam de aceasta persoana pt ca ne simtim urmariti si supravegheati ? E femeie, 70 ani, o banuiesc demult de probleme psihice.
Ultima modificare: Duminică, 28 Iunie 2020
AbramburicaA6, utilizator

Alte discuții în legătură

Stabilire vinovatie accident anadavid anadavid Buna ziua! As dori sa ma ajutati in urmatorul caz: Pe o strada cu 3 benzi de circulatie, pe acelasi sens de mers circula 3 automobile. Pe banda 3 o Skoda, pe ... (vezi toată discuția)
Politia care refuza rezolvarea unui caz de tulburare a linistii si ordinii publice ! Amonastro Amonastro Suntem un cuplu tanar, din provincie… cu o problema care s-a complicat in decursul unui an de zile. In iunie 2006 ne-am mutat intr-un apartament cu ... (vezi toată discuția)
Abuz psihic din partea unui bolnav psihic singer singer Buna seara!Locuiesc cu tatal meu care este bolnav psihic si care ne terorizeaza pe toti,inclusiv pe vecini.Face scandal foarte des,o data la cel mult doua ... (vezi toată discuția)