Firma la care lucrez de 12 ani oferea un bonus de performanta lunar si unul la fiecare 3 luni, in functie de targeturile atinse. La intrarea in somaj tehnic, in luna martie, nu s-a facut plata bonusului pe ian-februarie (cel la 3 luni) , spunand ca il vom primi la intoarcerea la serviciu. Acum ne-au anuntat ca momentan se scot aceste bonusuri pe o perioada nelimitata si ca ceea ce este restant, nu se stie cand vom primi. Intrebarea mea este daca pot face o solicitare in scris angajatorului privind acest bonus , sau care sunt pasii pe care ar trebui sa ii urmez pentru a ma asigura ca eu si echipa mea vom primi acei bani.
Exista un act aditional la contractul individual(si o fisa a obiectivului angajatului) unde apare mentionat necesitatea realizarii obiectivului de performanta, asa cum este transmis lunar de catre superior. Obiectivul era anuntat lunar, prin mail.
Adrian Dimitriu a scris:
acest bonus este clauza la unul din contractele de munca (individual/ colectiv)?
Bonusuri vs salariu
EpsioloN
Buna seara. Lucrez intr-un call center , cand m-am angajat mi sa spus ca o sa am salariu fix +bonusuri in functie de target. 2 luni de zile nu am primit nici ... (vezi toată discuția)
Micsorare salariu
ileanaB
Buna seara ,
Firma la care lucrez la angajare ( 2008 ) am semnat contractul individual de munca cu salariu brut de 1384.00 Ron + bonuri de masa si 21 zile ... (vezi toată discuția)