avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Geamul vecinei langa geamul meu.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Geamul vecinei langa geamul meu.

Buna ziua! M.am maritat de aproape un an si m.am mutat la sot in casa. Langa noi este casa surori tatalui sotului. Care are geam normal de camera chiar pe directia geamului nostru? Nu pot sa fac nimik in camera si in curte fara sa fiu vazuta de ei trebuie sa stau mereu cu draperia trasa in camera. Gard nu putem face pt ca mamaia lui inca traieste si nu ne lasa. Mentionez ca ea scutura lenjeria in curtea noastea. Am vorbit cu ei sa blureze geamul dar nu vor. Ce pot face in situatia asta, Exista o lege ceva?

Alte discuții în legătură

Pot primi daune daca locuiesc langa o scoala si ziua am galagie, noaptea lumina puternica? Mihaela2503 Mihaela2503 Locuiesc extrem de aproape de o scoala (5 metri maxim intre casa mea si scoala, separate de un gard) care recent a devenit liceu dupa ce liceul din sat a ... (vezi toată discuția)
Vecina își scutură mizeriile pe geam, în curtea mea, pretinzând că are acest drept pentru că deține o cotă din teren. din acte nu reiese așa ceva, ce pot să fac? MateescuMihaela MateescuMihaela Buna seara. Am o nelamurire cu o vecina. Va prezint situatia mai jos. Stau la casa in centrul orasului, intr.o curte comuna. Ca sa va imaginati cum arata, ... (vezi toată discuția)
Drepturi proprietari Anitzaeb Anitzaeb Buna seara, am urmatoarea problema; in spatele curtii mele (gard in gard cu mine) exista un depozit de lemne/ parcare si reparare tiruri/camioane. Toata ziua ... (vezi toată discuția)