avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura neajunsa la noi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura neajunsa la noi

Am primit un extras de cont de la furnizor pt confirmare sold, pt inventariere,.Nu a fost acelasi sold si la noi pt ca nu a ajuns o factura de la ei, peste doua zile imi trimit copie dupa factura pe care scrie ''conform cu originalul'', semnata si stampilata.
Intrebarea mea este daca este bine pt ca Ordinul 3512/2008 cere ca pe factura sa fie scris duplicat si ca inlocuieste factura initiala
Multumesc
Cel mai recent răspuns: LAZAROVICI ALINA , utilizator 10:44, 18 Decembrie 2009
aveti dreptate, trebuie respectat omef 3512
Da,normal trebuie respectat OMEF nr.3512/2008, Cap. E , pct. 45,46,47.
Succes!
Multumesc, nu stiu ce mas face fara voi
Este adevarat, dar lumea este obisnuita cu vechea sintagma "Conform cu originalul".
Nu va pati nimeni nimic pentru diferenta, nu cred ca un control poate fi atat de exagerat.
Este adevarat, dar lumea este obisnuita cu vechea sintagma "Conform cu originalul".
Nu va pati nimeni nimic pentru diferenta, nu cred ca un control poate fi atat de exagerat.

Mda , ai avea perfecta dreptate numai ca din pacate pierzi deductibilitatea TVA-ului =D>

Niko intocmeste o adresa catre furnizor in care soliciti factura ce respecta legistlatia , impreuna cu confirmarea extrasului de cont.

Alte discuții în legătură

Acte distruse emma08 emma08 daca din motive independente de mine actele contabile ale unei firme au fost distruse , cui trebuie sa anunt acest lucru si ce pot face ? nu am nici o ... (vezi toată discuția)
Acte contabile originale pierdute ContSters126274 ContSters126274 Poti sa inchizi o luna contabila neavand actele in original,extrase de banca,borderou depuneri neexistand(pierdut). (vezi toată discuția)
Cum pot inregistra niste facturi pierdute? yleana madalina yleana madalina buna dimineata!doresc sa stiu cum pot centraliza niste facturi pierdute care urmau a fi inregistrate in contabilitate.problema este ca in urma cu 2 zile mi-a ... (vezi toată discuția)