avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Rezista 5 ani Traian Basescu la Cotroceni?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Rezista 5 ani Traian Basescu la Cotroceni?

As fi curios ce parere aveti in perspectiva vremurilor tulburi care se intrevad si a opozitiei serioase a lui Crin Antonescu , sustinut se pare si de PSD.
Eu zic ca nu.
Cel mai recent răspuns: Muresan Felicia , utilizator 22:29, 12 Mai 2010
Dpmdv NU.Continua sa isi dea arama pe fata.Este de ajuns sa il provoci si uita de reconciliere!Un caracter.....care lasa mult de dorit.
Cred ca DA. Nu va mai indrazni opozitia "suspendarea", mai ales ca cei doi, MG si CA nu prea mai stau bine prin "partide", multi senatori si deputati vor deveni independenti. Apropo, parca acestia nu sunt alesi prin vot uninominal? Parca au promis ceva in 2008 electoratului? . Sa vedem pe cine va desemna Prim Ministru?
Eu le urez succes la toti, numai sa fie bine. Toti trebuie sa aibe in vedere ca in "curtea" noastra este FMI-ul si Banca Mondiala si mai ales criza economica.
Va rezista. Pentru nu avem alternativa mai buna. Crin a ramas corigent la bun simt, de Geoana sa nici nu mai vorbim, sa stea amandoi pe banca de rezerva, relaxandu-se cu Vantu.
Basescu ar trebui lasat sa lucreze si dupa aceea criticat, pentru ca pana acum nu a fost lasat.

Mult succes!
Eu va spun cu toata sinceritatea ca , din punctul meu de vedere , daca ar permite Constitutia , Traian Basescu ar rezista nu 5 , ci 25 de ani ca si presedinte , cu o asa clasa politica! Pai haideti sa ne uitam putin la actualii politicieni si sa nominalizam macar 1-2 care ar avea calitatile si independenta care i se cer unui presedinte!Pana nu se face o primenire , o improspatare a clasei politice , nu vad o figura luminoasa care sa merite sa fie in fruntea tarii.
Concluzionez : Traian Basescu va rezista cu brio! Este din otel beton!:D Plus ca are acumulata experienta guvernarii tariceanu , deci stie ce greseli sa nu mai repete !
Ultima modificare: Joi, 17 Decembrie 2009
MIHAI GRIGORE, Avocat
Eu cred ca Traian Basescu o sa repete aceleasi greseli !

Alte discuții în legătură

Unde fugim de alegerile astea? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Doamne, de ce m-ai pedepsit sa ma nasc in Romania? La 20 de ani de la caderea ceausismului astept cu interes caderea basescismului, am ajuns sa-l vad pe ... (vezi toată discuția)
Guvern de... uniune nationala? MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE Cum vedeti noul guvern? Un guvern in care fiecare partid politic sa aiba reprezentanti in portofoliile ministeriale conform ponderii in Parlament, deci un ... (vezi toată discuția)
Cine o sa fie noul presedinte al partidului national liberal Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca actualul presedinte al PNL nu a ajuns presedintele Romaniei , si in turul II al alegerilor prezidentiale s-a aliat cu Mircea Geoana si PSD , este ... (vezi toată discuția)