avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce se intampla daca abandonezi o minora insarcinata?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce se intampla daca abandonezi o minora insarcinata?

Ce se intampla daca tu ca major intretii relatii sexuale cu o minora din care rezulta o sarcina,iar dupa aceea o abandonezi?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 14:07, 19 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde de vârsta minorei și nu numai, dar în principiu se întâmplă cam așa: închisoare de la unu la 5 ani, închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi, închisoarea de la 3 la 10 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.
Sau nimic.
[ link extern ]

Frumoasă faptă.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu abandonul e problema, ci chiar intretinutul de relatii sexuale cu minora.. depinde si aici, ce varsta are minora si care e diferenta de varsta intre ei.

Minora avea 16 ani,acum 17 iar majorul 20 acum 21
Emilika40 a scris:

Depinde de vârsta minorei și nu numai, dar în principiu se întâmplă cam așa: închisoare de la unu la 5 ani, închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi, închisoarea de la 3 la 10 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.
Sau nimic.
[ link extern ]

Frumoasă faptă.

16 ani,4 ani diferenta

gi-jane2 a scris:

nu abandonul e problema, ci chiar intretinutul de relatii sexuale cu minora.. depinde si aici, ce varsta are minora si care e diferenta de varsta intre ei.

4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ok, atunci e doar un cretin care nu raspunde penal.

Alte discuții în legătură

Raport sexual cu minor Vasilica 2015 Vasilica 2015 daca eu am 27 de ani si fata 14 ani iar parintii ei nu sunt de acord(sunt divortati sta cu maicasa) iar maicasa a dat declaratie ca am intretinut relatii ... (vezi toată discuția)
Sex intre minori, varsta acceptata legal? Stefan555 Stefan555 Salut, Am inteles ca varsta legala de la care o persoana poate intretine relatii sexuale legal in Romania este de 15 ani. :) Ok... Dar daca intretii ... (vezi toată discuția)
Act sexual cu un minor clemeelen clemeelen Sunt intr-o relatie cu o persoana de 14,mult timp ea mi-a spus ca are 16 ani ,iar acum am aflat varsta reala,parintii nostri ne stie si nu au nimic impotriva ... (vezi toată discuția)