avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Formă legală pentru plata unei lucrari de achizitie
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Formă legală pentru plata unei lucrari de achizitie

Bună, caut o formă legală pentru plata unei lucrari de achizitie publică directa care să fie defalcat pe o perioada de 2-3 ani...
Lucrarea se va executa în termen de maxim 6 luni doar că Achizitorul doreste plata lucrarilor efectuate în termen de 2-3 ani. Executantul agreează modalitatea de plată a Achizitorului/Beneficiarului doar că am nevoie de o formă legală.
Este legal ca în contractul dintre părți să existe o astfel de modalitate?
Legea 72 ne spune altceva... si sincer nu găsesc o soluție.

Alte discuții în legătură

Cerere de oferte sau cumparare directa? poparaluca poparaluca Buna ziua, Suntem o autoritate contractanta. Vrem sa reparam niste trotuare anul acesta. valoarea totala depaseste 15.000 de euro. Este corect sa facem ... (vezi toată discuția)
Cedare executie achizitii publice alexandrassp alexandrassp Bunza ziua Va rog sa ma ajutati cu o solutie juridica, daca puteti. Avem un contract de achizitii publice si o asociere formata din lider si asociat. ... (vezi toată discuția)
Acte dosar achizitie directa seap ionut c ionut c Buna ziua! Lucrez intr-o instutie publica si as dori sa stiu ce acte trebuie sa cuprinda dosarul unei achizitii directe pe SEAP facuta din catalogul ... (vezi toată discuția)