avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, as dori sa stiu daca pt. despagubirile ANRP ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, as dori sa stiu daca pt. despagubirile ANRP la care ...

Buna ziua, as dori sa stiu daca pt. despagubirile ANRP la care s-a facut evaluarea pe grila notariala din 2013,dar la care nu s-au platit toate transele de bani, acum pe 24 martie s-a schimbat grila notariala de calculare, s-ar putea da in judecata sau recalcula dupa noua grila terenul?Atunci am acceptat suma pe care ne-au dat-o deoarece trecusera 25 de ani si nu ni s-a dat nimic inapoi, chiar daca pretul dat de grila notariala veche nu corespundea realitatii !Avem sanse de a primi ceva in plus la o noua grila?Multumesc!

Alte discuții în legătură

Am primit decizia de la anrp in luna martie. calculul este facut ... crmnradu crmnradu Am primit decizia de la ANRP in luna martie. Calculul este facut pe legea veche. Am ridicat o transa (anuala din cele 5). Mai pot contesta si solicita ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in baza legii 165/2013 am dat in judecata cnci (anrp) ... diana cernea diana cernea Buna ziua, In baza Legii 165/2013 am dat in judecata CNCI (ANRP) si am solicitat instantei sa stabileasca valoarea de despagubire a imobilului demolat care a ... (vezi toată discuția)
Evaluare imobil ( cer sa ma ajute cineva , chiar un notar daca se poate) . Hamarsold1944 Hamarsold1944 Va rog sa binevoiti sa-mi evaluati si mie un imobil din Dolj , din zona A a orasului Craiova conform grilei notariale din 2013. Imobilul nationalizat avea ... (vezi toată discuția)