avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obligatie Acordare Drepturi Asistenti Personali
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obligatie Acordare Drepturi Asistenti Personali

Asistenul personal este indreptatit sa primeasca voucherele de vacanta, neacordate din 2018, idemnizatia de hrana, sporul de stres de 15% si stimulentul de risc de 2500 lei brut pe luna pentru perioada starii de urgenta, incepand cu luna martie 2020.?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 10 August 2020
2Aniia, utilizator

Alte discuții în legătură

Asistent personal/ spor 15%si stimulent 2500lei Oana E84 Oana E84 Buna ziua , as dori dacă se poate un punct de vedere in legătura cu sporul de 15% pt asistenții personali angajați ai primăriei in compartimentul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , sunt ap și am dat in judecată primaria pt a putea ... Oana E84 Oana E84 Buna ziua , sunt AP și am dat in judecată primaria pt a putea primi dreptul la 15% la salar pt condiții periculoase sau vătămătoare pt îngrijirea unei ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.lucrez in asistenta sociala. in august 2020 am primit ... mariamihaela12345 mariamihaela12345 Bună ziua.Lucrez in asistenta sociala. In august 2020 am primit stimulentul de risc in valoare de 1150 ron în baza oug 82 21 05 2020.Prin ordinul 665 din ... (vezi toată discuția)