avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, as dori sa aflu de la cineva care ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, as dori sa aflu de la cineva care cunoaște legislația ...

Bună ziua, as dori sa aflu de la cineva care cunoaște legislația muncii, dacă sunt cadru didactic și în vederea evaluării anuale nu depun autoevaluarea din motiv ca consiliul de administrație al scolii ma depunctează nejustificat de 3 ani și ii tot dau în judecata deoarece sunt inscrisa la. Gradul 1 și ma afectează depunctarea și calificativele acordate, atâta timp cât în legislație scrie ca consiliul de administrație este cel care decide punctajul final, și CA din școală observ ca nu tine cont de autoevaluare ci vrea ca eu sa urmez procedura autoevaluare doar ca să aibă don nou motiv sa ma. Depunctez și sa ma tot amâne ce pot sa fac în acest caz. Pot sa va spun ca și Tribunalul le-a dat sa ma reevalueze dar ei tot contesta ca să nu mai pot sa iau gradul didactic la timp.
Cel mai recent răspuns: scg , utilizator 16:31, 31 August 2020
Potrivit legii:
- Consiliul de administrație evaluează activitatea pe baza fișelor de autoevaluare/evaluare și acordă propriul punctaj de evaluare. Evaluarea finală se face în prezența cadrului didactic/didactic auxiliar în cauză care argumentează, la solicitarea membrilor Consiliului de Administrație acordarea punctajului la autoevaluare.

- Consiliul de administrație completează fișa de evaluare pentru fiecare cadru didactic/didactic auxiliar și stabilește punctajul final de evaluare.
Înțeleg, însă din experienta va spun ca Consiliul de admin din școală aceasta nu tine cont de punctajul de la autoevaluare ci doar de cel. Din comisia metodica, atunci ce rost are sa mai depun fisa de autoevaluare dacă ei ma depunctează nejustificat. Și de ce ma oblica comisia metodica sa depun dovezi justificative dacă legea nu ma obliga. Și de ce Consiliul de administrație deși am fost prezenta la ședința de evaluare nu m-a lăsat sa ma justific chemând pentru justificare tot pe șefa comisiei metodice, nu vi se pare ca sunt pusa în umbra? De asemenea, deși la lecțiile deschise pe care șefa de catedra ne obliga sa le ținem și legal nu este corect, legal este sa ținem noi dacă dorim lecții deschise și fără calificative ori ea cauta prilej sa îmi dea calificative discreționare deși însuși inspect general mi-a spus ca nu se acorda calificative ci sunt activități în comisia metodica. Cum se contesta fisa de evaluare și procesul verbal de la lecția deschisa dacă ea nu-mi-a dat fisa de evaluare pana acum și nici procesul?
O alta întrebare, dacă în consiliul de administrație exista o dna avocat care ii reprezinta și o dau în judecata, ii mai poate reprezenta în procesele cu mine. Dacă dau în judecata și șefa de catedra mai are dreptul sa ma mai evalueze și în acest an?
Dacă pentru anul școlar 2017-2018 tribunalul le a dat sa ma. Reevalueze și eu au contestat decizia și am solicitat sa ma reevalueze o comisie din afara scolii, nu e logic ca ei vor cauta mereu sa ma depunccteze după logica ca nicio împărăție nu se distruge pe sine?
Mulțumesc
Ati sesizat acest aspecte la MInister sau ISJ?
Am contestat în parte, dar repet, dacă dau în judecata avocata lor, care este membra în consiliul de adm mai are dreptul sa ii reprezinte în procese? Pot sa solicit instantei sa o interogheze dacă este și avocata lor?
As dori sa mai știu dacă are dreptul șefa de catedra sa îmi ceara sa depun fisa și raportul de autoevaluare dacă sunt în concediu?

Alte discuții în legătură

Traiasca invamantul romanesc andre10191 andre10191 Lucrez in invatamant si am urmatoarea problema: Acum 2 saptamani am formulat o sesizare catre directoarea scolii in care functionez ( in aceeasi zi am fost ... (vezi toată discuția)
Contestare calificativ ionigeo ionigeo Am fost cadru didactic auxiliar la un liceu. Mi s-a desfiintat postul si, incepand cu luna aprilie sunt somer. Tot in luna aprilie consiliul de administratie ... (vezi toată discuția)
Anulare act administrativ - contencios administrativ - litigiu cu inspectoratul scolar judetean pavelvioleta pavelvioleta Cu permisiunea dumneavoastra as vrrea daca se poate sa va supun atentiei cazul meu: Sunt ing. chimist titular la un Gr. Sc. Adm. si absolventa 2009 de ... (vezi toată discuția)