avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Obligatii fiscale si contabile la regimul de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Obligatii fiscale si contabile la regimul de consignatie

Buna ziua! Intentionez sa lucrez in regim de consignatie cu o PF. Aceasta imi va oferi spre vanzare anumite bunuri. Ce obligatii fiscale, dar si contabile as avea eu ca si societate comerciala? Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 19 August 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contabilitate consignatie TANTY TANTY O societate comerciala, platitoare de TVA, primeste in regim de consignatie bunuri de la pers. fizice (atat personale cat si din alte surse.) Care sunt ... (vezi toată discuția)
Factura pentru contract de consignatie Kovacsdaria Kovacsdaria Buna Lucrez la o firma de telefonie mobila si as dori sa stiu cum se face o factura in regim de consignatie.Stiu cum se inregistreaza in contabilitate ,dar la ... (vezi toată discuția)
Consignatie nadia09 nadia09 buna ziua doresc sa deschid o consignatie cu articole pentru copii , articole noi cat si folosite(ex patuturi, premergatoaare. mai putin articole de ... (vezi toată discuția)