avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua revin si eu cu o nelamurire astazi a avut ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua revin si eu cu o nelamurire astazi a avut loc verificare ...

Buna ziua revin si eu cu o nelamurire astazi a avut loc verificare măsurilor de arest preventiv dupa ce ieri sau azi noapte a expirat termenul de prengire .s-a respins cererea de înlocuire cu arest la domiciliu si ramane in pronunțare arestul preventiv fara a se specifica un termen de arest sau altceva ce se va intampla i continuare cat mai ramane in arest preventiv si cat dureaza pana se face pronunțarea

Alte discuții în legătură

Instiintare disjungere si clasare- nelamuriri IonutPerschi IonutPerschi Buna ziua , am o intrebare la care as dori sa imi da-ti un raspuns cat se poate de explicit . Iubita mea este arestata intr-un dosar . Este arestata ... (vezi toată discuția)
Arestarea la domiciliu Robertgj Robertgj Buna ziua,am si eu o nelamurire cu privire la arestarea la domiciliu.Este privativa de libertate sau neprivativa de libertate? (vezi toată discuția)
Verificarea starii de arest bestcomp_eu bestcomp_eu sotul meu este arestat preventiv. A avut ultima verificare a starii de arest pe 10 martie si a primit prelungire, cu 60 zie. Pe data de 31 martie a avut recurs ... (vezi toată discuția)