avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua , Eu sunt cetățean roman care locuiește ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua , Eu sunt cetățean roman care locuiește in Germania ...

Buna ziua ,
Eu sunt cetățean roman care locuiește in Germania din anul 2013,
Am cunoscut o fata filipineza care are și in copil cu care as vrea sa m-a căsătoresc as dori sa știu cum ar fi mai bine sa procedez pentru ai aduce pe amândoi in Germania .
Fata lupta acuma pentru a avea custodia deplina a copilului ca sa poată călători și a-mi fi mai ușor să-l adopt pentru a putea sa îi aduc in Germania .
Întrebarea mea e cum as putea sa rezolv totul mai repede sa m-a căsătoresc in Filipine sau in România cu ea și care sunt procedurile pentru al adopta pe copil( copilul are 9 ani ).
Eu m-a gândeam ca la căsătorie in România pentru a-mi fi mai ușor săi aduc in Germania dar nu știu care ar fi demersurile PTR al adopta pe copil și de aia întreb care ar fi cea mai buna soluție
Mulțumesc anticipat pentru răspuns
O seara plăcută
Andrei C

Alte discuții în legătură

Permis de sedere sau optiuni vize CristianTrandafir CristianTrandafir Buna ziua, Anul trecut in ianuarie m-am casatorit cu o filipineza in Filipine, am doua fiice, dintre care una vitrega (inca ne adoptata), Iar in acest ... (vezi toată discuția)
Ce viza pot obtine mai usor pentru a imi aduce sotia de origine filipine in romania? Adrian0316 Adrian0316 Buna ziua Sunt cetatean roman casatorit cu o cetateana filipineza din 2013, in Filipine, pana in momentul de fata ea nu a fost in Romania si acum dorim sa ne ... (vezi toată discuția)
Casatorie in turcia cu o filipineza Serenity12 Serenity12 Buna ziua . Va rog sa ma ajutati si pe mine legat de o problema : am incercat recent fara succes sa ma casatoresc cu o tanara filipineza in Filipine . Asta ... (vezi toată discuția)