avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Munca in folosul comunitatii pe perioada pandemiei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Munca in folosul comunitatii pe perioada pandemiei

Munca in folosul comunitatii pe perioada pandemiei.
Buna seara, am o nelamurire in privinta muncii in folosul comunitatii pe perioada pandemiei, am de facut 60 de zile de munca in folosul comunitatii la biblioteca, deoacamdata nu m.au chemat deoarece am un copil care a facut de curand 2 ani si am fost in maternitate,cate ore trebuie lucrate in cele 60 de zile, se include si weekendul si daca este vreo ordonanta sa se amane pe perioada pandemiei? Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 August 2020
ana-cer, moderator

Alte discuții în legătură

Munca in folosul comunitatii cristin20 cristin20 Buna ziua! In cazul in care un salariat este obligat sa presteze o munca neremunerata in folosul comunitatii pe o perioada de 60 zile, ar trebui sa faca o ... (vezi toată discuția)
Ccc buburuza22 buburuza22 buna seara! Am o nelamurire cu privire la concediul de crestere a copilului pana la 2 ani. Cand se depun actele, dupa terminarea concediului postnatal sau ... (vezi toată discuția)
Salutare. am o nelămurire legata de orele de munca. luna decembrie ... Iulianus2021 Iulianus2021 Salutare. Am o nelămurire legata de orele de munca. Luna decembrie are o normă de ore de 176. 22 zile lucrătoare *8 ore. Programul meu e de 6 ore in timpul ... (vezi toată discuția)