avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Important!Am o problema cu un camion in urma cu ceva ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Important!Am o problema cu un camion in urma cu ceva ani l am dus la fier ...

Am o problema cu un camion in urma cu ceva ani l am dus la fier vechi crezând ca firma este autorizată ceea ce sa dovedit a nu fi! Pe baza unui certificat de distrugere am mers sa o scor de la taxe și impozite lucrur care nu se vrea pentru ca nu am certificat de radiere! De radiat nu o pot radia numai am nici un act iar mașina numai exista! Ce pot face cum pot face ca sa radiez aceasta mașina dacă ea numai exista și nici acte nu am ?

Alte discuții în legătură

Radiere auto Georgica112 Georgica112 Bună dimineața. As dori un răspuns de la un avocat cum pot radia un autoturism din circulație și de la taxe și impozite locale sector 5 București. Am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. de curând mi a fost reținut talonul cu drept de ... Ro5002 Ro5002 Bună ziua. De curând mi a fost reținut talonul cu drept de circulație 15 zile la o mașină mai veche care prezenta mai multe elemente de caroserie cu ... (vezi toată discuția)
Cum radiez masina daca am actele, dar nu am contract de v-c ionutpalade ionutpalade salut am si eu o problema am masina de la o persoana cunoscuta si nu am facut contract de v-c si vreau sa o radiez apoi sa o duc la programul rabla si nu am ... (vezi toată discuția)