avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Care este valoarea ce se va lua ca referinta pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Care este valoarea ce se va lua ca referinta pentru cei 50% la ...

Care este valoarea ce se va lua ca referinta pentru cei 50% la stabilirea acestei compensari lunare pentru copiii deportatilor etc:

"(6) Copilul minor la data la care unul sau ambii părinți s-au aflat în una dintre situațiile prevăzute la art. 1 alin. (1) și (2), precum și copilul născut în perioada în care unul sau ambii părinți s-au aflat în una dintre situațiile prevăzute la art. 1 alin. (1) și (2) are dreptul la o indemnizație lunară în același cuantum cu indemnizația de care a beneficiat părintele său.
(la 18-07-2020, Articolul 5 a fost completat de ARTICOLUL UNIC din LEGEA nr. 130 din 15 iulie 2020, publicată în MONITORUL OFICIAL nr. 623 din 15 iulie 2020 )

Alte discuții în legătură

Lege nr. 130 din 15 iulie 2020 pentru completarea art. 5 din decretul-lege ... atinas atinas LEGE nr. 130 din 15 iulie 2020pentru completarea art. 5 din Decretul-lege nr. 118/1990 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie lunara de refugiat. buna ziua, am si eu o intrebare ... atinas atinas Indemnizatie lunara de refugiat. Buna ziua, am si eu o intrebare legata de o indemnizatie primita de refugiatii de razboi cf LG 118/1990 care in 2020 s-a ... (vezi toată discuția)
Drepturile urmașului unui deținut politic strămutat Alina1288 Alina1288 Bună ziua. Vă scriu in speranța că, cineva mă poate lămuri . Tatăl meu, fost deținut politic și după, strămutat, a beneficiat de indemnizația de ... (vezi toată discuția)