Ce se poate face daca in urma unei plangeri penale pentru inselaciune la vanzarea unui autoturism parchetul a trimis dosarul la politie, insa sta acolo de mai bine de un an. Dupa circa 6 luni, dupa multe sesizari am fost chemat eu pentru declaratie, iar apoi nu s-a mai intamplat nimic...la sesizari in scris mi se comunica ca e in lucru, iar telefonic nu mai raspunde nimeni. Dosarul e la sectia de politie locala si am senzatia ca persoana reclamata este protejata de cei 2-3 ofiteri de politie existenti in sectie.
Daca are importanta vorbim de judetul Ilfov.
Buna ziua,
Puteti formula o contestatie impotriva duratei procesului la judecatorul de drepturi si libertati de la instanta competenta sa solutioneze cauza in prima instanta.
Am urmat sfatul de mai sus si am formulat singur o contestatie impotriva duratei procesului. Am primit astazi o citatie, insa am observat in mentiuni un aspect : "Asistenta juridica este asigurata atunci cand cel putin unul dintre avocatii partii citate este prezent".
Asta inseamna ca e obligatoriu sa ma reprezinte un avocat si care sa fie si prezent? Sau inteleg eu gresit?
Citarea
RANYAtrans
Sant administrator al societatii si parte in dosar penal
Dar nu am fost citat si audiat pe parcursul judecari procesului penal
Sa dat solutia ce pot sa fac (vezi toată discuția)