avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... INTOCMIRE DOSAR PENSIE PE BAZA PASAPORTULUI CRDS Buna ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

INTOCMIRE DOSAR PENSIE PE BAZA PASAPORTULUI CRDS Buna ziua, Am dubla cetatenie, romana si israeliana si domiciliul ...

Buna ziua,
Am dubla cetatenie, romana si israeliana si domiciliul in Israel. Am pasaport CRDS si as vrea sa stiu daca pot sa il folosesc, in locul cartii de identitate, la intocmirea dosarului de pensie pentru limita de varsta, pentru activitatea desfasurata in Romania.
Multumesc anticipat,

Alte discuții în legătură

Bună ziua. in cazul unui cetățean român cu domiciliul in ... Tamydo Tamydo Bună ziua. In cazul unui cetățean român cu domiciliul in străinătate și care are reședință in România, se poate solicita care de identitate ... (vezi toată discuția)
Obtinerea permisului de conducere in cazul dublei cetatenii. george stoica-banu george stoica-banu :sorry:Observ ca situatia in care ma aflu nu este un caz izolat, problema este ca nu reusesc sa gasesc exact ce legi se refera la aceasta chestiune pe care am ... (vezi toată discuția)
Casatorie Mihaelap28 Mihaelap28 Buna ziua,cu o intrebare va deranjez,nepoata mea are dubla cetățenie română_sârbă,provine din o romanca si un sarb ,are pașaport romanesc dar ar vrea si ... (vezi toată discuția)