avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara Am si eu o intrebare .Concubina avea în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara Am si eu o intrebare .Concubina avea în tel.o aplicație ...

Buna seara
Am si eu o intrebare .Concubina avea în tel.o aplicație care inregistra convorbiri (ACR) am întrat la ea în tel.si am luat o convorbire între ea și amant fara ka ea sa știe bine înțeles am ajyns la cearta ea mai avea și alte convorbiri si bine înțeles persoanele nu știau ca sunt înregistrate ce se poate întâmpla????

Alte discuții în legătură

Inregistrare convorbire telefonica RobuAncuta RobuAncuta Buna ziua! As avea nevoie sa obtin inregistrarea unei convorbiri telefonice intre mine si o alta persoana fizica de la operatorul de telefonie mobila (Orange). ... (vezi toată discuția)
Aplicatie inregistrare conversatii telefonice Ovidiu04 Ovidiu04 Buna ziua, As dori sa stiu daca in primul rand este legal inregistrarea unei conversatii telefonice. Am vazut ca sunt tot felu de aplicatii pentru telefoane ... (vezi toată discuția)
Am accesat fara drept contul de e-mail al fostei iubite - ce se intampla daca ma reclama? Sir_Phantom Sir_Phantom Am si eu o intrebare pt domniile voastre .....de curand m=am despartit de aleasa inimii ...si din cearta in cearta ...am ajuns si am intrat p mail-ul ei ... ... (vezi toată discuția)