avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Obstea de mosneni, infintata Legea 1/2000, poate vinde ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Obstea de mosneni, infintata Legea 1/2000, poate vinde la membrii lemn de foc?

Buna ziua.... O Obste de mosneni, infintata Legea 1/2000, poate vinde la membrii lemn de foc sub pretul de A.P.V????. Fac precizarea ca lucrarile de exploatare sunt realizate de o firma autorizata.... ex. pret prestari servicii m cub 170 lei cu tva.. pret metru cub lem de foc 60 lei cu tva total 230 lei metru cub cu tva. Pretul din a.p.v la materialul lemnos este mai mare de 60 lei metru cub. Taxele..... la fisc si altela... se platesc la suma din A.P.V ori la suma realizata din vanzarea lemnului la pretul stabilit de 60 lei?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Septembrie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

vanzare lem la pretul sub a.p. v buna ziua.... o obste de mosneni, infintata legea 1/2000, poate ... king peter king peter Buna ziua.... O Obste de mosneni, infintata Legea 1/2000, poate vinde la membrii lemn de foc sub pretul de A.P.V????. Fac precizarea ca lucrarile de ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare padure Hamarsold100 Hamarsold100 Eu am o padure de 100 de ha, are in jur de 30000 de mc de lemn, pretul metrului cub de lemn este de 200-450 de lei, deci padurea mea ar fcae minim 6000000 de ... (vezi toată discuția)
Legislatie la zi debitare material lemnos sugar22 sugar22 Buna, Sunt confuz, Care legi trebuiesc luate in considerare sau/si reglementeaza pentru atelier tamplarie cu urmatoarele activitati: prestari ... (vezi toată discuția)