avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Buna ziua, daca sa spunem, o firma copiaza un site, de ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Buna ziua, daca sa spunem, o firma copiaza un site, de la o alta ...

Buna ziua, daca sa spunem, o firma copiaza un site, de la o alta firma, si il face identic, care sunt urmarile legale? Ce poate patii firma care a copiat site-ul? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: pnndzx , utilizator 17:16, 9 Septembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Si cum se poate demonstra ca a fost copiat?
Ne-a contactat un domn pe whatsapp si ne-a spus sa stergem site-ul si logo-urile de pe profilele de facebook si instagram si ca ne v-a contacta avocatul site-ului respectiv cat de curand, noi le-am sters imediat, atat site-ul cat si pozele.
~ Conținut șters la cerere ~
adica sa-l clonezi? daunele pentru clonarea propriu zisa sunt minore. daca insa in urma clonarii, 'copiatorul' desfasoara activitati comerciale ilicite, fraudeaza originalul, etc., abia atunci cresc daunele. dar si atunci e loc de negociere. site-urile serioase au metode de protectie, astfel incat fie webdesignerul trebuie sa fie foarte bun (caz in care se poate apuca de o treaba legala), fie sa fie un insider
Am copiat site-ul, era identic cu al lor + logo-ul, din cate am vazut ei nu au nici o marca inregistrata la OSIM si nici nu au copyright pe site pus, in footer nu e abosolut nimic, ei sunt o agentie de marketing digital, noi la fel.

Alte discuții în legătură

Web sites copyright kenshy kenshy am si eu o intrebare si nevoie de indrumare..paote cienva arunca un ochi si pe sectiunea asta de calculator si drept..am un site si ca mai toate site-urile ... (vezi toată discuția)
Copyright imagine de pe un site unde nu sunt specificate notificari de nici un fel elenoc elenoc Buna seara, Am folosit in site o imagine care a fost luata de pe un site unde nu sunt specificate notificari de copyright si nici nu sunt folosite elemente ... (vezi toată discuția)
Sigla mea pe produs facut in afara ue lArmAr lArmAr Buna ziua. Noi facem import de produse din afara UE... unde cand ajung in Romania se efectueaza vama. Am dori ca firma producatoare cu care colaboram sa ne ... (vezi toată discuția)