avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inchidere gradinita privata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inchidere gradinita privata

Inchidere gradinita privata

Buna ziua.
Locuiesc intr-o zona rezidențială din sectorul 1 (plan urbanistic - zona locuinte) si in imobilul din fata casei (proprietate personala) s-a deschis o grădiniță privată (imobil inchiriat). Pe toată perioada functionarii ( zilnic 8:00 - 19:00) in curtea grădiniței se produc zgomote infernale,țipete,urlete,strigate...echivalente unui parc de distractie.Portile garajelor ne sunt blocate de masinile părinților care își aduc copiii la grădiniță, suntem chiar agresați de aceștia si in fata porților gasim frecvent gunoaie și resturi. Ne-am adresat autorităților (politia locala,secția 4 politie,DSP,MEDIU), de la care am primit răspunsuri evazive.
Au fost efectuate înregistrări video. Majoritatea vecinilor sunt deranjați de situație.
Prin ce metoda se poate închide activitatea grădiniței?
Va mulțumim pentru răspunsuri!
Ultima modificare: Vineri, 11 Septembrie 2020
G.George20, utilizator

Alte discuții în legătură

Loc de joaca in spatiu comun al blocului DLucian DLucian Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat privind urmatoarea situatie: Locuiesc la parterul unui bloc si am 60mp de gradina. Langa aceasta, gradinata de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul in care copilul meu a fost agresat la o gradinita ... madeline30 madeline30 Buna ziua, In cazul in care copilul meu a fost agresat la o gradinita privata, iar conducerea refuza sa puna la dispozitie imaginile video unde as putea sa ... (vezi toată discuția)
Autobuze parcate langa blocuri - zgomot la ora 05:00 qwertyui qwertyui Buna, Scuzati-ma in primul rand daca nu am ales categoria corecta, nu am gasit una mai potrivita. In cazul in care textul de mai jos este prea lung, ... (vezi toată discuția)