avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost obligata de sentinta judecatoreasca ( pe langa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost obligata de sentinta judecatoreasca ( pe langa suspendare ...

Am fost obligata de sentinta judecatoreasca ( pe langa suspendare , probatiune, confiscari si alte obligatii si pedepse) sa urmez un curs de recalificare profesionala . In orasul meu nu se organizeaza nicaieri cursuri din cauza pandemiei . Iar la Fortele de munca m-a dat paznicul afara rapid spunand ca nu este nici un curs si nu se stie cand incepe . Am gasit in orasul invecinat un curs de perfectionare profesionala ca bucatar , se invata acasa si trebuie sa merg la proba practica si scrisa si vosta 1000 lei . Este ok sa merg si sa depun aceasta diploma la probatiune ? In rest am executat toate obligatiile , am achitat toate sumele , am fost la consiliere etc . Nu vreau sa apelez la doamna consilier pt ca este foarte severa si rea cu mine . Ma inspaimanta teribil intalnirile cu ea . Ce sa ma fac oare ?

Alte discuții în legătură

Somaj- cursuri de recalificare elensita elensita Am fost profesor pana in august 2011, iar acum, datorita sistemului, nu am prins post si, drept urmare mi-am depus dosarul la somaj.Doresc sa stiu in cat timp ... (vezi toată discuția)
Timpul în care vor fi luat în evidenta Silverio Silverio Bună ziua am și eu o întrebare.. am o decizie finala data de judecătorie și as vrea sa știu în cât timp vor ajunge documentele la da și pentru a fi ... (vezi toată discuția)
Cand i-mi pot redobandi permisul care a fost anulat dar in hotararea definitiva nu scrie nimic despre acest lucru aurel 1 aurel 1 29.01.2019 Ora estimata: 08:30 Complet: C3 Camera preliminara - fond3 Tip solutie: Condamnare cu acord de recunoaştere Solutia pe scurt: În baza art. ... (vezi toată discuția)