avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara ! Am si eu o problema daca ma puteti ajuta ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara ! Am si eu o problema daca ma puteti ajuta sau mai ...

Buna seara !
Am si eu o problema daca ma puteti ajuta sau mai exact indruma .
Pe data de 20.07 am condus o motocicleta pe o distanta de 400-500 m . Posed permis de conducere categoriile B , C , E . Nu am avut alcool . Nu am facut accident . Am fost oprit de politie si mi s-a facut dosar penal Art. 335 , alin. 2 .
Nu am nimic in cazier pana acum . Am 42 de ani si sunt casatorit , am loc de munca . Deocamdata dosarul este la politie unde am fost prins , intru-un sat de langa oras .
Precizez ca mi-a fost eliberata dovada fara drept de circulatie .
Cat trebuie sa astept pana cand ajunge dosarul la parchet . Pana acum nu am dat nici o declaratie la Politie .
Din experienta dvs. ce va urma ?
Va multumesc !!!
Ultima modificare: Luni, 14 Septembrie 2020
stefania8211, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns si in special pentru promptitudine !!!
Am angajat un avocat .
Urmarirea penala 1-2 ani atrage dupa sine anularea permisul ?
Sau pot sa fac cerere pentru drept de circulatie dupa ce dosarul ajunge la parchet ? ( am dovada fara drept de circulatie ) .

Pe aceasta perioada de urmarire penala de 1-2 ani pot sa imi iau permisul inapoi .

Alte discuții în legătură

Conducere cu permisul suspendat bogdandragos bogdandragos Buna seara. Am avut permisul de conducere suspendat pentru 30 de zile, am condus in aceasta perioada si cu ocazia unei vizite la politie am recunoscut ca am ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat cu dosar penal Georgianabusuioc997@yahoo.com Georgianabusuioc997@yahoo.com Am avut ghinion pentru circa 150 METRI tot traseul am fost oprit de politie .dovada mi se expirase de 2 zile .mi sa facut dosar penal nu am mai avut probleme ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat Daniel93 Daniel93 Salut! Am fost oprit in trafic de catre politia ''Salaj-Zalau'' , am fost testat cu alcooltest rezultatul fiind 0.26.Mi-au suspendat permisul pe 90 zile cu ... (vezi toată discuția)