Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va implor sa ma sfatuiti, DISCONFORT OLFACTIV SEVER
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va implor sa ma sfatuiti, DISCONFORT OLFACTIV SEVER

Va implor sa ma sfatuiti, DISCONFORT OLFACTIV SEVER

Sunt nou mutat de 2 luni intr-o locuinta dintr-o zona a Bucurestiului, stiu ca va poate suna ciudat si de necrezut insa pute in aceasta zona (cam in tot cartierul) constant ziua (noaptea nu) din canalizare, pana in casa prin scurgerea blocului, mentionez ca am inceput sa am multe stari de voma, incercand sa depistez sursa acestui miros de 2 luni de zile, ma aflu intr-o stare deplorabila psihica, vreau sa cer daune morale imense pentru ce se petrece. Vomit des si imi e greu sa stau in casa, cert este ca miroase doar ziua, ceea ce ma duce cu gandul la varsari ilegale de poluanti in scurgerile locale, pentru ca e acelasi miros afara langa canale, cu acelasi din casa, cand miroase.

Va rog sa ma indrumati unde pot depune plangere/ sesizare/ reclamatie, stiu ca legea mirosurilor a intrat recent in vigoare.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Septembrie 2020
antibiotice, utilizator
Cel mai recent răspuns: antibiotice , utilizator 08:28, 23 Septembrie 2020
garda de mediu, directia de sanatate publica.
[ link extern ] /
[ link extern ] /
Cu daunele morale imense va fi o problema deoarece pt a fi solicitate într-un proces civil va trebui să achitați tot sume imense drept taxă de timbru.Mai mult decat atat daune morale imense se acordă în alte sisteme de drept ,în.sistemul de drept din România nu o sa vedeti.Daca se identifica poluatorul se poate formula o acțiune în răspundere civilă delictuala cu posibilitatea de a obține probabil câteva mii de euro drept daune morale .Mai e mult până departe asa ca discutați cu un av pt a înțelege ce puteti obtine,ce dovezi tb sa aduceți etc.
Am inteles, va multumesc. Deci ma sfatuiti intai sa vorbesc cu un avocat si apoi sa contactez garda de mediu, etc ? eu vreau sa obtin aceste daune morale chiar daca sunt, morale, asa cum le numim, adica nu neaparat mari.
intai as zice sa va rezolvati problema...sa nu mai puta.
Asa, si intrebarea mea e clara, pe urma mai pot obtine daune morale ? pentru ca va rog sa ma credeti ca am pierdut si un job din cauza starilor de greata pe care le suport ZILNIC de 2 luni

Alte discuții în legătură

Imi iese wc-ul in casa! ralucarrie ralucarrie Buna ziua!Am si eu o problema grava,stau la bloc si din data de 12 noiembrie 2011mi se infunda canalul de scurgere principal,imi iese in casa toata ... (vezi toată discuția)
Caut avocat care sa ma reprezinte in relatie cu wizz air Gabrielle bokor Gabrielle bokor Buna seara! Caut un avocat cu care sa stau de vorba in legatura cu ce am de facut ptr a recupera bani si daune morale de la wizz air... deoarece ne-au lasat sa ... (vezi toată discuția)
Pot taia o teava a vecinilor care trece pe proprietatea mea? alynutza1973@yahoo.com alynutza1973@yahoo.com Locuiesc intr-un cartier rezidential(un ansamblu de case lipite una de alta),avand o hazna comuna iar teava de scurgere trece de pe o proprietate pe alta.Acum ... (vezi toată discuția)