avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Semnatura electronica si Garanturile pt. IMM-uri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Semnatura electronica si Garanturile pt. IMM-uri

Buna ziua,
Am o intrebare in legatura cu semnatura electronica : eu detin o semnatura digitala si sunt imputernicita de clientul meu sa depun declaratii la Anaf, inrebarea este daca se poate utiliza aceeasi semnatura digitala si pentru semnarea documentatiei privind accesarea Garantului pentru IMM-uri conf. OUG 130/2020 si in ce conditii. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Semnatura electronica LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Daca o societate poate avea doua semnaturi electronice, pe doua calculatoare, pentru depunerea declaratiilor la ANAF. (vezi toată discuția)
Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)
Procura pentru semnatura electronica alina40 alina40 Buna ziua, daca a depus cineva la ANAF declaratia 150 si documentele solicitate pentru semnatura electronica, poate ne ajuta spunandu-ne ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)