avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DREP DE TRECERE Printr-o suita de acte administrative ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DREP DE TRECERE Printr-o suita de acte administrative (autorizatie ...

DREP DE TRECERE
Printr-o suita de acte administrative (autorizatie construire-fara acordul vecinilor si studiu pietonal/trafic,proiect ,HCL ) a fost transformata o strada cu trafic auto in strada pietonala.Mentionez ca strada este in centrul comercial al orasului,deci o zona cu multi comercianti.Prin aceste masuri au fost lipsiti de accesul auto toti cei care au proprietati pe aceasta strada.
Actele administrative nu au fost contestate in termen,deoarece Primaria a promis in permanenta ca va rezolva situatia .
Care este solutia de redobandire a dreptului de trecere (imprescriptibil prin CC 617.c ) .respectiv accesul auto pe care l-am avut ?Investitia prin care a fost transformata strada se poate spune ca e de interes public dar cu atingere a drepturilor celor vizati (locatari ai strazii inchise auto ) .

Alte discuții în legătură

Acces auto la proprietate Dan Ilie Dan Ilie Sunt proprietarul unui imobil aflat in zona centrala a orasului.In urma unui proiect de modernizare,facut cu fonduri europene,accesul auto catre proprietate a ... (vezi toată discuția)
Blocaj drum imbroserv imbroserv Buna ziua, Am urmatoarea problema si va rog sa ma ajutati. In zona in care locuiesc sunt 4 strazi legate intre ele sub forma unui patrat. Trei laturi din ... (vezi toată discuția)
Protejare de distrugere drum privat imbroserv imbroserv Buna ziua, Am urmatoarea problema si va rog sa ma ajutati. In zona in care locuiesc sunt 4 strazi legate intre ele sub forma unui patrat. Trei laturi din ... (vezi toată discuția)