Locuiesc la et 1 al unui bloc cu 3 etaje dintr-un complex rezidential; apartamentul de la parter are gradina de 3X3 m2 in care vecinul si-a amplasat un gratar barbecue cu toate ca Regulamentul de Ordine Interioara interzice acest lucru. Am discutat cu administratorul care imi spune ca ar fi dreptul lui sa aiba gratar pe proprietatea privata si ca de fapt in ROI s-ar face referire doar la spatiile comune din complex.
Chiar asa sa fie? Stiam ca gratarele sunt permise doar in spatii special amenajate (de catre primarie)...
ynocentta
Utilizator 3din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
Exista dispozitii exprese care impun conditii speciale pentru spatiile unde se pot amplasa si utiliza gratare www.avocatnet.ro/t2428/legea...
Constatarea instalarii de gratare in spatii neamenajate si aplicarea de sanctiuni poate fi facuta de reprezentantii Comisariatului Garzii Nationale de Mediu, autoritatile administratiei publice locale, precum si de personalul MAI
mitabiciclista
Utilizator 3din 8 utilizatori consideră acest răspuns util
Are dreptate administratorul.Omul este pe proprietatea lui.Despre ce spatii special amenajate vorbim?Nu e in parc ,nu e in padure unde pot fi astfel de spatii special amenajate.E la el in gradina lui
doctorATU
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
mitabiciclista a scris:
Are dreptate administratorul.Omul este pe proprietatea lui.Despre ce spatii special amenajate vorbim?Nu e in parc ,nu e in padure unde pot fi astfel de spatii special amenajate.E la el in gradina lui
Gradina la bloc nu e totuna cu gradina la casa! Gratarul fiind la parter imprastie fumul in sus catre toti cei de deasupra. Nu cred ca e in regula sa tii geamurile inchise cat se face gratarul la parter (in special vara).
Gratar
tescan elena
Buna ziua,
locuiesc intr-un cartier rezidential la parterul unui bloc. Am cumparat apartamentul impreuna cu o gradina de cca 80 de metrii patrati cu latime de ... (vezi toată discuția)
Gratar la bloc
dragodado
buna ziua. stau intr_un bloc care la parter are apartamente cu mici curti in care proprietarii mai nou fac gratar aproape in fiecare seara creand disconfort ... (vezi toată discuția)