avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Sunt angajat la o societate de stat si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Sunt angajat la o societate de stat si vreau sa imi ...

Buna ziua.
Sunt angajat la o societate de stat si vreau sa imi deschid o societate in domeniul electric. Intrebarea mea este daca se poate acest lucru, adica, sa lucrez la societatea de stat si sa fiu si angajat in acelasi timp cu calitatea de administrator unic al societatii pe care doresc sa o deschid, fara angajati, eu fiind unicul administrator si "muncitor" in firmea mea.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: GeorgeBurnichi , utilizator 21:11, 5 Noiembrie 2020
Sunteti personal contractual sau functionar public?
Personal contractual
In acest caz, verificati in Reg. Intern daca exista prevazute si care ar fi situatiile de incompatibilitate ...
Nu cred ca este cazul de incompatibilitate. Funcția pe care o dețin în societate este de operator măsurători geofizice si dupa program as vrea sa desfășor si activitate de electrician autorizat, bineînțeles cu SRL pe care as dori sa il înființez.
In acest caz, puteti face asa ceva.

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate, contract de munca part-time ContSters347196 ContSters347196 Vă rog, să-mi răspundeţi daca eu pot desfăşura în condiţiile legislaţiei actuale, activitate de arhivare documente în funcţia de arhivar ca angajat ... (vezi toată discuția)
Functionare firma mariusnasta mariusnasta Buna ziua! Revin cu o intrebare. Poate realiza o firma venit fara cel putin un angajat. Daca un SRL are asociat unic o persoana care este calificat de ... (vezi toată discuția)
Functionarii publici au voie sa fie asociati unici/administratori intr-un srl? Bogdanvmdev Bogdanvmdev Buna ziua, Ma puteti ajuta cu clarificari in privinta intrebarii din titlu: Functionarii publici au voie sa fie asociati unici/administratori intr-un ... (vezi toată discuția)