avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua.am nevoie de un sfat pentru înmatricularea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua.am nevoie de un sfat pentru înmatricularea unui autoturism.am ...

Buna ziua.am nevoie de un sfat pentru înmatricularea unui autoturism.am cumpărat masina respectiva în decembrie 2018...am făcut rar...de la care am si aflat ca actele nu sunt în regula...masina fiind adusa din Germania,cumpărată de mine de la samsar.din dec2018 de când am.cumparat masina am circulat cu ea pana în mai 2020 cu nr roșii...in baza dosarului trimis de autorități în Germania pt clarificări.raspunsul care a venit a fost negativ insa într-un sfârșit am reușit sa dau de proprietar,care este tot roman si in urma discuțiilor avute samsarul de la care am cumpărat masina e de vina și pt neplăcerile mele si pt cele ale proprietarului din Germania...acesta plătind încă impozit pt masina.dupa discuțiile avute cu proprietarul...iam trimis ceva dovezi cu acte în care masina figurează la impozit în România,acte rar și altele...proprietarul sa dus la autoritățile de acolo cu actele trimise iar brieful mare ia fost reținut spunându-i ca o să-l trimita ei în România.intrebarea mea este.. .pana finalizează democrația asta cu actele.. pt ca am inteles ca e nevoie de întrebări și răspunsuri între autorități...care durează.......MAI POT FACE CEVA SA CIRCUL CU MASINA?...pt ca depind de ea.multumesc anticipat pt raspunsuri

Alte discuții în legătură

Masina vanduta nu o pot scoate de la impozit. Mihai1081 Mihai1081 Buna ziua. Anul acesta in februarie am venit din Germania in concediu in Romania cu un autoturism proprietate personala inregistrat in Germania cu toate taxele ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto - definiva Tomix Tomix Am achizitionat o masina cu numere rosii luate de catre vanzator. Am incheiat contract vanzare-cumparare la biroul de acte auto unde am primit fiecare actele ... (vezi toată discuția)
Cum inmatriculez masina? Petro123 Petro123 Buna ziua! Am cumparat o masina cu nr de Germania!Contractul v-c este facut intre neamt si sotul meu. In brif ul mare si mic este trecut cel de la care am ... (vezi toată discuția)