avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna daca amândoi părinții muncesc și au doi copii ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna daca amândoi părinții muncesc și au doi copii clasa ...

Buna daca amândoi părinții muncesc și au doi copii clasa 0 și fac școala online unul dintre părinți ar trebuii sa stea cu iei la ore. Cazul meu este următorul eu sunt cadru militar soția profesoara informatica la liceu .soția face ore online in fiecare zi de la ora 8 la ora 14 eu sunt la muncă ia copilașii au ore de la ora 9 .Întrebarea ar fii unul dintre părinți nu ar trebuii sa beneficieze de niște sporuri la salar.

Alte discuții în legătură

Profesor problema nela10 nela10 Buna ziua , sunt mama a doi copii si am o problema cu profesoara de matematica a copiilor , de cand au intrat in clasa a 5 a si pana in prezent adica clasa ... (vezi toată discuția)
Familie si loc de munca CoteanuIulia CoteanuIulia Doresc sa ma angajez,am trei copii minori(5,11 si respectiv 16 ani) iar sotul meu care are salariu foarte bun refuza de un an intreg sa plateasca o persoana ... (vezi toată discuția)
As avea și eu nevoie de ceva recomandări în privința unei ... MarianaB072 MarianaB072 As avea și eu nevoie de ceva recomandări în privința unei acțiuni legale contra unei instituții de învățământ private. Situația a fost ... (vezi toată discuția)