avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am o nelamurire referitoare la acordul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am o nelamurire referitoare la acordul vecinilor pentru ...

Buna ziua. Am o nelamurire referitoare la acordul vecinilor pentru o constructie. Am acordul vecinilor, insa de la primaria din acea localitate mi s-a cerut si acordul sotiilor. Problema este ca la un vecin sotia e plecata din tara. Am mai facut astfel de acorduri si in alte localitati unde nu mi s-a cerut acordul ambelor soti. Este reglementat acest lucru in lege, sunt obligat sa am acordul ambilor soyi? Va rog frumos daca ma puteti lamuri.

Alte discuții în legătură

Pot construi pe hotarul care da in spatiul public? bysnis bysnis Pot construi pe hotarul care da in spatiul public? .. asta in conditiile in care nu exista alte reglementari in regulamentul de urbanism. Daca nu, ce acorduri ... (vezi toată discuția)
Redactare plangere Mica83 Mica83 Povestea este foarte complicata, dar incerc sa o explic pe scurt. Vecinul de langa noi si-a facut la mansarda un dormitor, cu acea constructie s-a extins ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie, acordul vecinilor Danut1111 Danut1111 Buna seara, detin un teren de 1000mp cu o deschidere de 10m cu adancime de 100m, din care primii 500mp sunt intravilan si restul extravilan. Doresc sa imi ... (vezi toată discuția)