avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Construire hala pentru atelier auto in zona ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Construire hala pentru atelier auto in zona rezindentiala pe ...

Construire hala pentru atelier auto in zona rezindentiala pe teren intravilan, posibil necesar modificare Puz. De le ce vecini ii nevoie de acord in cazul modificari Puz?
Cel mai recent răspuns: JacAndrei , utilizator 18:57, 21 Noiembrie 2020
De la toti vecinii din zona amplasamentului halei.
Vecinii care is pe mejdia terenului? Poate primaria sa imi interzica modificarea destinatiei terenului pentru construirea halei?
Ultima modificare: Joi, 19 Noiembrie 2020
JacAndrei, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Primaria nu va interzice nimic, poate sa nu va dea autorizatie de ctie.
Sa nu imi dea autorizatia pe ce motiv? Dac eu fac toate demersurile legale.
Un motiv ar putea fi lipsa avizului tuturor vecinilor sau neconcordanta cu PUZ aprobat, etc.

Alte discuții în legătură

Respingere cadastru si suprapunere cu vecin care face puz oanapetrica oanapetrica Buna ziua, am si eu o problema cu respingerea unui cadastru deoarece se suprapune cu cel al vecinului , terenul este extravilan. Acum el a inceput procedura de ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism - teren extravilan nicum nicum Buna ziua! Pot obtine certificat de urbanism pentru constructia unei hale de aproximativ 500 mp, din panouri tip sandwich amplasata pe un teren aflat in ... (vezi toată discuția)
Aviz apoi autorizatie isu? TuRa TuRa Buna ziua! Lucrez la o firma iar de curand s-a construit o noua hala. Deocamdata este goala(sunt depozitati doar cativa paleti) si urmeaza a se folosi ca hala ... (vezi toată discuția)