Intr-un bloc , pe unul dintre tronsoane, folosirea instalatiilor sanitare de la baie produce mult zgomot. Administratia refuza sa se implice in solutionarea situatie, iar unii vecini refuza sa isi scimbe obiceiurile de a se imbaia noaptea ( de regula orel 01 :00 - 03 :00 ) deranjand pe toti cei ce locuiesc sub nivelul etajului lor. Cui trebuie sa ne adresam pentru a reolva problema ? Multumesc !
Va puteti adresa doar bunului simt, din pacate. Blocurile vechi sunt prost izolate/ antifonate intre etaje, prin constructie. Costurile de remediere pot fi foarte mari, iar disconfortul creat este greu de cuantificat.
gi-jane2
Moderator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
mie nu mi se pare lipsa de bun simt ca isi face vecinul baie noaptea, isi face cand vine de unde vine, nu e ca si cum pune muzica noapte, se spala...asta e traiul la bloc, la comun, cu instalatie comuna.
Cumparati-va dopuri de urechi, veti simti diferenta.
eu nu am afirmat ca cineva nu are bun-simt ! Am intrebat care ar fi solutia ? Cine face o expertiza a nivelului de gomot ? Unde sa ne adresam ? Daca in urma expertizei se poate impune schimbarea instalatie ? Atata tot !
ynocentta
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Este problema care tine de respectarea normelor de convietuire in comun si respectarea programului de liniste
In conditiile in care locatarii sunt reticenti a respecta normele in vigoare exista 2 variante fie asiguratul izolatiei fonice individuale fie mutatul in alt imobil
Dus la 23:00
cdina2001
Buna ziua, vecinul de sub mine se plange ca dupa orele 22 fac dus, trag apa la WC, spal vase. Avand in vedere ca ajung acasa de la munca la 21:30 -22:00, nu am ... (vezi toată discuția)