avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Proceduri de urmat pentru intermediere comert cu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Proceduri de urmat pentru intermediere comert cu bauturi alcoolice

Buna seara,
Ma puteti ajuta cu procedurile ce trebuiesc indeplinite pentru a putea efectua activitate de intermediere in comertul cu bauturi alcoolice de catre un SRL?

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-d pe cod caen 4711? razvanstroe razvanstroe Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie. Am fost azi la ONRC sa-mi deschis un srl-d (minimarket in zona rurala) si dupa cateva ... (vezi toată discuția)
Modificare cod caen + cesiune parti sociale diziy diziy Buna seara Sunt asociat intr-o societate impreuna cu doua alte persoane. Acestea urmeaza sa iasa din firma si eu, ca asociat unic, vreau sa modific codul ... (vezi toată discuția)
Srld obiect de activitate animis animis Buna ziua, Un SRL_D poate sa aiba ca obiect principal de activitate 4711? Intreb acest lucru deoarece am vazut ca in lege se specifica faptul ca nu poti avea ... (vezi toată discuția)