avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare societate pe actiuni pentru un serviciul de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare societate pe actiuni pentru un serviciul de Ride Sharing(Uber)

Buna ziua!!!As dori sa dam drumul pe piata, impreuna cu un prieten ,un serviciul de Ride Sharing(Uber),avem aplicatia creeata si atat.
Ca sa facem rost de banii necesari ,care credem ca sunt multi ne am gandit sa infiintam o Societate pe actiuni dar nu stim pasii exact.Noi vrem sa strangem 100 de persoane care sa vina cu un minim de 1000 euro si sa fim toti actionari ai firmei respective.Care sunt pasii pt creearea acestei Societati.
Daca exista vreun avocat care vrea sa ne reprezinte interesele cu titlul gratuit il putem face actionar gratuit fara sa vina cu nici un ban
Merci.
Ultima modificare: Luni, 21 Decembrie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Patentare metoda din spatele aplicatiei software Phreak Phreak Am si eu o nelamurire, Cum pot patenta metoda din spatele unei aplicatii software, care sunt pasi de urmat ? Exemple concrete: -suntem inventatorii UBER, ... (vezi toată discuția)
Realizare aplicatie escorte ContSters333061 ContSters333061 Buna ziua, De curand, in cadrul unor discutii despre idei de afaceri am identificat o idee de afacere foarte potenta in Romania. Este vorba despre o ... (vezi toată discuția)
Accident cu victima pe trecerea de pietoni alinasmarandache alinasmarandache Buna ziua, pe 15 iulie 2009 ma indreptam spre spital pentru nasterea fiului nostru, sotul era la volan, eu in dreapta. in apropierea unei treceri de ... (vezi toată discuția)