avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Decontare diurna pe delegatii
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Decontare diurna pe delegatii

buna ziua am un PFA i i cu activitate de comert en gros de textile ,la un control ANAF mi s-a spus ca nu pot deconta diurna pe delegatii doar cazare si fara documente de cazare pina la nivel max de 230 ron asa este ? cf careui doc / hg sau ordonante multumesc
Ultima modificare: Luni, 18 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Valoare diurna legala Medu Medu As dori sa stiu cat este in prezent valoarea diurnei legale. Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Deplasare externa irinucas irinucas Buna ziua, Cum se face decontarea deplasarilor externe - diurna si cazarea? Dar, diurna pe zi este cea stabilita prin HG 518/95 sau este pana la valoarea ... (vezi toată discuția)
Acordare diurna adriana adriana In cazul in care angajatilor li se deconteaza transportul,cazarea si masa in delegatie mai trebuie acordata diurna si in bani in limita plafonului neimpozabil ... (vezi toată discuția)