avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Exista vreun risc pentru creditorul cedent in cazul in ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Exista vreun risc pentru creditorul cedent in cazul in care incheie ...

Exista vreun risc pentru creditorul cedent in cazul in care incheie un contract de cesiune de creanta cu titlu oneros, prin care cedeaza catre service-ul care a reparat masina creanta constand in despagubirea care trebuie achitata de societatea de asigurare RCA? Poate fi obligat ulterior la vreo diferenta de plata ? Ce inseamna contractul de cesiune cu titlu oneros? implica costuri pentru creditorul cedent?

Alte discuții în legătură

Contracte - preluare creanta horia2010 horia2010 Daca un contract se incheie intre doua parti atunci pe ce drept o a treia parte poate prelua drepturile uneia fara acordul celeilalte? cum se poate contesta ... (vezi toată discuția)
Ce este cesiunea, se poate revoca? alexberi alexberi O firma vrea sa cesioneze drepturile asupra unor terenuri pentru care are antecontracte de vanzare cumparare. Nu imi e clar ce inseamna cesiunea si cand se ... (vezi toată discuția)
Cesiune IF10CRY IF10CRY contractul de cesiune a partilor sociale cu transmitere de patrimoniu, pentru cedent, are titlu oneros? si daca da cat si cui (vezi toată discuția)