avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Reevaluarea cladirilor cu destinație mixtă, este ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Reevaluarea cladirilor cu destinație mixtă, este obligatorie?

Bună ziua! Dețin o cladire în proprietate , iar aceasta este folosită atât în scop rezidențial cât și nerezidențial - destinație mixtă. Menționez că spațiul închiriat este folosit ca birou iar anexa ca garaj, Toate cheltuielile cu utilitățile sunt suportate de proprietar. Intrebare; dacă cheltuielile cu utilitățile nu sunt suportate de chiriaș, mai este necesară efectuarea reevaluării imobilului la 5 ani. De la ultima evaluare, în 2016, nu s-a schimbat nimic la spațiu. Mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 19 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Noul cod fiscal/impozite si taxe locale mtr090035 mtr090035 Buna ziua, sunt persoana fizica,detin un apartament pe care l-am inchiriat unei firme cu destinatie punct de lucru-salon de ingrijire/cosmetica ... (vezi toată discuția)
Declarare spatiu: rezidential sau nerezidential kalyana kalyana Buna seara Am urmatoarea situatie In anul 2015,am construit un spatiu pe persoana fizica,care ulterior a devenit in urma unui contract de comodat intre mine ... (vezi toată discuția)
Impozit cladire destinatie mixta pladana pladana In cazul unei cladiri cu destinatie mixta unde fizic se pot delimita spatiile dar nu exista nici un document din care sa rezulte suprafata folosita in scop ... (vezi toată discuția)