avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evidența terenurilor extravilane Buna ziua, În ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evidența terenurilor extravilane Buna ziua, În afară de primăria ...

Evidența terenurilor extravilane
Buna ziua,
În afară de primăria din localitate, ce instituție mai are evidența terenurilor extravilane?
Cum pot investiga să aflu istoricul proprietarilor unui teren extravilan?
Aș dori să identific pe ce parcelă a fost proprietar străbunicul și apoi să identific actualul "deținător" ar parcelei respective.
Va multumesc frumos anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Istoric proprietari teren extravilan AlinBR AlinBR Ca o scurta introducere doresc sa precizez că m-am nascut la sat iar apoi am plecat la studii si nu am mai revenit pana acum 2 ani cand m-am mutat din nou in ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate, delimitare parcele, apia L_Eva L_Eva Buna ziua, parintii mei au primit inapoi conform legii fondului funciar in jur de 6 ha de pamant in extravilan intr-un mic sat din Transilvania. Anul acesta ... (vezi toată discuția)
Anulare titlu, cadastru general bună ziua! fără alte introduceri voi trece direct la subiect: ... Vlad P Vlad P Bună ziua! Fără alte introduceri voi trece direct la subiect: Problema este legată de un teren pe care deținem titlu de proprietate și pe care riscăm ... (vezi toată discuția)