avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prieteni am nevoie de un sfat ,legea 50/1991 si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prieteni am nevoie de un sfat ,legea 50/1991 si reactualizata ...

Prieteni am nevoie de un sfat ,legea 50/1991 si reactualizata zice ca avizele de construire nu pierd valabilitatea .
In 2010 am facut proiect constructie casa,anexa,gard ,fosa ,cu toate avizele necesare ,am construit tot ,dat in folosinta 2012, dar am de terminat o anexa care are turnata fundatia,cum pot sa termin lucrarea acum ?

Alte discuții în legătură

Aviz de constructie gard Diana Matei Diana Matei Am mostenit un teren cu o casa intr-un orasel de provincie. Am facut cadastru, dupa care am facut un proiect de imprejmuire a terenului si am obtinut de la ... (vezi toată discuția)
Reconstruire anexa lemn fara autorizatie Muresan Felicia Muresan Felicia Detinatorul unei anexe din lemn (garaj+sura pt.lemne) de 25 mp,s-a trezit ca in urma unui vant puternic s-a daramat anexa, care si asa era foarte veche.Si-a ... (vezi toată discuția)
Finalizare constructie anexa,cu avizele si autorizatie de acum ... georgenew georgenew Finalizare constructie anexa,cu avizele si autorizatie de acum 10 ani cum pot termina lucrarea tinand cont ca legea 50/1991 si reactualizata zice ca avizele ... (vezi toată discuția)