avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Buna ziua, daca venitul meu din actiuni externe este ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Buna ziua, daca venitul meu din actiuni externe este sub plafonul ...

Buna ziua, daca venitul meu din actiuni externe este sub plafonul stabilit si daca sunt angajat si mi se depune declaratia de venit, mai depun declaratie unica pt dividende, pentru incasarea din 2020?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Plata dividende Mihai Blajut Mihai Blajut Buna seara, Va deranjez cu cateva intrebari legate de subiectul dividende: 1. Daca incasez in 2020 dividende aferente anului financiar 2018, la ce plafon ... (vezi toată discuția)
Incasare dividende 2020 sau 2021? mihai_b75 mihai_b75 Buna ziua, Anul acesta am incasat dividende aferente anului financiar 2019 in limita plafonului de 12 salarii minime/2020 (26.760 lei) dar as mai putea ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica cass pentru venit din dividende eco21 eco21 Buna ziua. Daca am estimat, in declaratia unica pe 2018, ca o sa obtin venituri din dividende peste plafonul de 22800 lei, dar din diverse motive am incasat un ... (vezi toată discuția)